Laatst hebben we deze foodtruckers mogen aan het werk zien op het foodtruckfestival. Hun artisanale frietjes waren zeer lekker. Ze hebben een culinaire uitstraling door hun speciale snit en daar de schil nog aanwezig is. Daardoor is de smaak van deze friet ook bijzonder.

Gefrituurde producten worden al te vaak als ongezond gezien. Toch als men wil kan men erop letten dat de producten in de mobiele frituur zo gezond mogelijk gefrituurd worden. Ook daar hebben de foodtruckers van hamburgeronwheels.be dan aan gedacht. Zo frituren ze enkel in plantaardige olie, dit is beter voor hart en bloedvaten. Ook zijn hun frietjes van uitstekende kwaliteit ze zijn namelijk geblancheerd vooraleer ze gefrituurd worden.  Bij het frituren van frietjes is het zeer belangrijk dat er continu een hoge temperatuur is, zodat de frietjes zo snel mogelijk worden dichtgeschroeid, dat heeft als voordeel dat er minder olie en vet opgenomen wordt in de friet. Dankzij hun hoge rendements-friteuse bereiken ze dit ook. Je kan dus niet iedere frietkraam met elkaar vergelijken, kwaliteit is belangrijk.

Hun foodtruck alsook hun mobiele frituur is inzetbaar voor verschillende events. Zo verzorgen ze in de privé vooral verjaardagsfeesten, communie’s en trouwfeesten. Ja een foodtruck op een trouwfeest zie je meer en meer, zowel voor de receptie als voor de hoofdmaaltijd worden een foodtruck ingezet.

Voor bedrijven kan het dan gaan over de nieuwjaarsreceptie, open deur dagen, bedankje tijdens de middag voor de werknemers, tijdens meetings of nieuwe product voorstellingen.

Ook aan de uitstraling hebben ze gedacht, want het oog wil natuurlijk ook verwend worden. Voor meer informatie betreffende hun gamma aan producten en hun mobiele frituur of foodtruck verwijzen we dan ook graag naar hun website.